Úvodná diskusia

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #1771
    zubka
    Člen

    Ahoj <img decoding=“ title=“Úsmev“ />
    Vitaj v diskusii o našom spoločnom projekte, festivale Multikultura, ktorý sa chystáme uskutočniť v máji 2008. Pretože je nás viac a nie všetci sme na jednom mieste, budem rada, ak sa nám pomocou tohoto fóra podarí dohodnúť tie najdôležitejšie body. Samozrejme, keď bude treba, tak sa aj stretneme. Ale mnohé môžeme poriešiť aj týmto spôsobom.
    Diskusie rozdelíme podľa rozličných tém ktoré riešime, takže sleduj všetky linky, ktoré sa zmenili od tvojej poslednej návštevy a keď treba, vyjadri sa k nim.
    Takže – teším sa veľmi na to, aká parádna akcia vyjde z našich hláv! Verím tomu, že toto je len prvý ročník, prvá (nultá) verzia festivalu Multikultura a že sa nám to zapáči tak, že prídu ešte ďalšie, bohatšie ročníky!
    V prílohe posielam jeden dokument, náš cieľ, k tomuto sa blížime – festival Multikultura, ktorý zorganizujeme. (Grafika je taká ‚hand-made‘, keď bude treba, spracujeme to krajšie.)
    Teším sa na spoluprácu s Vami všetkými <img decoding=“ title=“Úsmev“ />
    Zuzana

    #1779
    zubka
    Člen

    Začnem teda hneď zostra.
    Po našom prvom stretnutí máme prvú kostru festivalu, teda čo by sme chceli:

    Stánky na námestí so študentami, ktorí predávajú svoje národné jedlo, vyzdobia si stánok, robia atrakcie, stage s muzikou, divadlom a predstaveniami. Celé by sa to malo odohrať niektorý neskorší májový piatok, v čase, keď sa bude hromada ľudí prechádzať Mariánskym námestím.

    Čo treba upresniť:
    1. Presný dátum a čas
    2. Financovanie a zabezpečenie
    3. Odkiaľ a koľko zanietených zahraničných ľudí zoženieme
    4. Kultúrny program

    Rozdelím teda zatiaľ fórum na tieto poddiskusie. keďže všetko so všetkým súvisí, vyjadrujte sa prosím priebežne ku všetkému.
    Vďaka
    Zuzana

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Fórum ‘Festival Multikultura 2008 (Global Village)’ je zatvorené pre pridávanie nových tém a odpovedí.

– o jednej krajinke –