príbeh

Domov Fórum Ihrisko príbeh

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #1857

    Kde bolo tam bolo, bol raz jeden chlapík… ktorý kráčal dole ulicou… a oproti nemu kráčala nádherná slečna.

    Keď sa ich pohľady stretli, zastavili… a začali sa rozprávať. Rozhovor bol úplne prirodzený a spontánny, nebola to však pre oboch bežná vec. Jednoducho sa to stalo.

    Títo dvaja ľudia si rozumeli vo všetkom, v každom slove, v každej emócii a na každej úrovni. Bolo to, ako by sa poznali už neskutočne dlho, aj keď si obaja uvedomovali, že sa poznajú len zopár minút, ktoré potom prerástli na zopár hodín. To úžasné spojenie medzi týmito dvomi ľuďmi bolo tak silné, že sa javilo ako svetlo, ktoré žiari medzi oboma dušami. V tomto okamihu sa dohodli, že ich “náhodné” stretnutie musí byť OSUD.

    Aby tento OSUD otestovali, rozhodli sa, že sa poberú svojimi vlastnými cestami… a ak sa stretnú znova, budú vedieť naisto, že je ich OSUDOM BYŤ SPOLU. A tak sa rozdelili a každý sa pobral vlastnou cestou.

    Ako tak roky ubiehali, ich mesto postretla obrovská epidémia. Množstvo ľudí zomrelo.

    Po rokoch… bol raz jeden chlapík… ktorý kráčal po ulici… a oproti nemu išla krásna slečna. Ako sa tak priblížili a prešli okolo seba, obaja si spomenuli na letmú spomienku, že sa už niekedy videli, tentoraz sa však nedali do reči ale pokračovali ďalej každý svojou vlastnou cestou…

    Neil Strauss, vraj známy randeológ :)

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

– o jednej krajinke –