Financovanie a zabezpečenie

Domov Fórum Otvorené Festival Multikultura 2008 (Global Village) Financovanie a zabezpečenie

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #1773
    zubka
    Člen

    Podarilo sa nám dostať prísľub od Roba, že nám mesto môže pomôcť s niekoľkými bodmi, za čo mu veľmi pekne ďakujem. Ide o prenajatie námesia, stánky, catering pre účastníkov, propagáciu. Zvyšok musíme dobre zvážiť, lebo na to treba nájsť sponzorov.
    Čiže čo nám chýba:
    Čo sa týka ľudí z iných miest, musíme im zohnať [b:2fp39bna]ubytko[/b:2fp39bna], zatiaľ sme sa zhodli, že určité množstvo dokážeme ubytovať doma či na intrákoch.
    Čo sa týka surovín na jedlo, študenti si nakúpia za vlastné a [b:2fp39bna]jedlo budú preávať[/b:2fp39bna]. Toto je problematická otázka, treba zistiť, nakoľko môžu ľudia len tak [u:2fp39bna]predávať jedlo bez špeciálneho povolenia [/u:2fp39bna] a tiež ako je to s [u:2fp39bna]hygienou[/u:2fp39bna].
    [b:2fp39bna]Kultúrny progam [/b:2fp39bna]- toto môže byť problém. Chceli sme pozvať miestne hviezdy (3T, Happy 4 Friends, Manua Kea). Ale potrebujeme ich zaplatiť (cca 50.000) a tiež ozvučiť stage (cca 50.000). Jedine vidím riešenie v [u:2fp39bna]sponzoroch[/u:2fp39bna], ešte som to nerobila… Má niekto skúsenosti? Ideme na to?
    Ďalej – čo s [b:2fp39bna]kuchyňou[/b:2fp39bna]? Potrebujeme zohnať miesto, kde si študenti navaria. Nika mala dobrý nápad s tými reštikami, ktorým by sme ponúkli stánok a miesto na námestí, za čo oni by nám poskytli kuchyňu na navarenie… Pre nich by to bola reklama.
    Ešte vás napadá niečo? ˇPotrebujeme si rozdeliť úlohy a poriešiť tieto záležitosti.
    Zuzana

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Fórum ‘Festival Multikultura 2008 (Global Village)’ je zatvorené pre pridávanie nových tém a odpovedí.

– o jednej krajinke –